Vasara.. kas gi gali būti smagiau? Prisirpusios uogos, daržai pilni augančių gėrybių, ilgi vakarai, pievos ir ant smilgų suvertos žemuogės. Trečioji „Gero maisto dienoraštis. Vasara“ knyga yra apie visa tai ir dar daugiau.
Renata Ničajienė:
„Gero maisto dienoraštis. Vasara“ tai trečioji knygų serijos „Gero maisto dienoraštis“ knyga. Ji turėtų praversti visiems, norintiems vasarą leisti lengvai ir maitintis natūraliai sveikiau. Šioje knygoje rasite ne tik skanių, greitai ir lengvai pagaminamų patiekalų receptų su sezoninėmis uogomis, vaisiais ir daržovėmis, bet ir natūralių ledų, netradicinių lauko kepsnių, įvairių gaivinančių gėrimų receptų. Ar žinojote, kad ledus įmanoma pagaminti tik iš dviejų ingredientų, o vietoj makaronų lakštų panaudojant cukinijas galima iškepti puikiausią lazaniją? Šiuos ir daug kitų skanių ir naudingų patiekalų receptų rasite vasarai skirtoje knygoje.
Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ sugulė į keturias, skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai, tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Receptai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus“, „Be glitimo“, „Be laktozės“.
Kitos šios serijos knygos:
„Gero maisto dienoraštis. Žiema“
„Gero maisto dienoraštis. Pavasaris“
2017 m. – Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ konkurse „World Gourmand Cookbook Awards 2017“ „B10 Series“ kategorijoje pelnė bronzos medalį.
In 2017 „Diary of good food“ took III place in „World Gourmand Cookbook Awards 2017“ „B10 Series“ category.
- Skills:
- Categories:
- Date:
- Client:
- ISBN:
- Pages:
- Format:
- Publisher: