- Categories:
- Date:
- Client:
- ISBN:
- Pages:
- Format:
- Publisher:
„Gero maisto dienoraštis. Ruduo“
Baigiamoji, paskutinė „Gero maisto dienoraštis” serijos knyga skirta rudeniui. Per metus išleisti 4 knygas buvo tikra iššūkis. Sunkiais momentais viena kitą paragindamos, džiugiais momentais viena kitą palaikydamos ir pasidžiaugdamos paskutiniąją rudens knygą baigėme šiek tiek pavargusios nuo tempo, tačiau su tokiu pačiu įkvėpimu, entuziazmu ir atsakomybe padaryti viską kuo geriausiai. Turint rankose 4 knygas, abejonių nekyla – padirbėta iš peties, padirbėta su MEILE!
2017 m. – Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ konkurse „World Gourmand Cookbook Awards 2017“ „B10 Series“ kategorijoje pelnė bronzos medalį.
In 2017 „Diary of good food“ took III place in „World Gourmand Cookbook Awards 2017“ „B10 Series“ category.
Renata Ničajienė:
„Gero maisto dienoraštis. Ruduo” – ketvirtoji ir baigiamoji knygų serijos „Gero maisto dienoraštis” knyga. Ji skiriama visiems norintiesiems maitintis natūraliai sveikiau. Šioje knygoje rasite ne tik gardžių, greitai ir lengvai pagaminamų patiekalų receptų su rudeninėmis gėrybėmis, bet ir patarimų, kaip namie rauginti įvairias daržoves ir vaisius, kaip konservuoti nenaudojant acto ir cukraus, kaip daržovėmis paįvairinti saldžius kepinius. Ar žinojote, kad obuolių tyrę žiemos atsargoms galima kepti orkaitėje nenaudojant cukraus, o rauginti tinkami ne tik kopūstai, bet ir morkos, neprinokę pomidorai, kriaušės, obuoliai, kad su moliūgais, morkomis ir burokėliais galite iškepti maistingą ir skanų pyragą? Šie ir daugybė kitų naudingų patiekalų receptų – rudeniui skirtoje knygoje.
Kitos šios serijos knygos:
„Gero maisto dienoraštis. Žiema“
„Gero maisto dienoraštis. Pavasaris“
„Gero maisto dienoraštis. Vasara“